Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 5 emniyet mensubundan 4'ü tutuklandı.

        Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan bir il emniyet müdür yardımcısı, 2 ilçe emniyet müdürü, bir ilçe emniyet müdür yardımcısı ve Kriminal Polis Laboratuvar Müdürlüğünde görevli bir şube müdürü olmak üzere toplam 5 zanlı, emniyetteki ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

        Cumhuriyet savcılığındaki işlemlerinin ardından 5 şüpheliden 4'ü tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan 4 zanlı, "Silahlı terör örgütü üyesi olmak ve Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'nın öngördüğü düzeni ortadan kaldırmaya veya bu düzen yerine başka bir düzen getirmeye veya bu düzenin fiilen uygulanmasını önlemeye teşebbüs etmek" suçlamalarıyla tutuklandı.

        Bir zanlı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa