Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YALOVA (AA) - Yalova Belediyesi'nin araç parkını yüzde 50'den daha fazla büyüttüğü ve 35 aracı gerek hibe yoluyla gerekse satın alarak araç parkına ilave ettiği bildirildi.

        Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, yaptığı yazılı açıklamada, 2014 yılı öncesinde neredeyse tüm faaliyetlerini kiralık araçlarla sürdüren Yalova Belediyesi'nin, son 2,5 yılık süreçte kendi öz kaynaklarına dönüş yaptığını belirtti.

        Kiralık araç dönemini bitirmek için öncelikle eldeki mevcut araçların durumunu gözden geçirdiklerini ve filoya gerek hibe gerekse satın alma yoluyla ihtiyaç duyulan yeni araçların dahil edildiğini ifade eden Salman, şunları kaydetti:

        "Hibe olarak alabileceğimiz araçlar için belediyelerle birliklerle ve hayırseverlerle görüşmeler yaptık. Bu doğrultuda 13 aracı hibe alarak bünyemize kattık. 4 aracı revize ederek kullanılabilir hale getirdik. 18 aracıda sıfır kilometre alarak hizmete soktuk. 1 yıl içinde ödediğimiz kiralama bedeli karşılığında bu araçların neredeyse tamamını aldık. Mezarlık hizmetlerinden sağlık hizmetlerine, fen işlerinden su kanal hizmetlerine, itfaiyeden zabıta hizmetlerine kadar sunulan hizmetlerde kullanılan araçların tamamı öz kaynaklarımızca sağlanıyor. Çalışmalarımızı bu yönde sürdüreceğiz. Yalova Belediyesi güçlü araç parkı sayesinde halkımıza daha hızlı ve daha kaliteli hizmete verir hale gelecek."

        - Zabıta Haftası

        Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, 1-7 Eylül Zabıta Haftası etkinlikleri çerçevesinde belediyenin zabıta ekipleri ile bir araya geldi.

        Zabıta Haftası dolayısıyla düzenlenen kahvaltı programına Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Jülide Güner ve Dinçer İlhan da katıldı.

        Salman, etkinlikte yaptığı konuşmada, zabıta müdürlüğünün belediye binası içerisinde hizmet vermeye başlamasıyla daha aktif hale geldiğini belirtti.

        Zabıta personelini çalışmaları nedeniyle kutlayan Salman, şunları söyledi:

        "Belediyemizin görünen yüzü olan sizler, gece gündüz demeden çalışmalarınızı aralıksız olarak sürdürüyorsunuz. Belediyemizi düşünerek yaptığınız işi, kamu yararını ve mevcut düzeni sağlamak için uygun şekilde gerçekleştiriyorsunuz. Burada da hem Zabıta Haftanızı hem de başarılı çalışmalarınızdan dolayı sizleri kutlamak için bulunuyorum. Belediyemizin en önemli birimlerinden biri olan, zor şartlarda çalışan tüm arkadaşlarımın Zabıta Haftasını kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yalova İlçeleri
        Tüm Yalova Haberleri
         Yalova

        Yalova

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa