Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VAN (AA) - Saray ilçesinde, "güç birliği" toplantısı gerçekleştirildi.

        Van Güçbirliği Platformu tarafından Saray Öğretmenevi'nde yapılan toplantıda, ilçeye yapılan hizmetler ve sorunlar ele alındı.

        AK Parti Van Milletvekili Beşir Atalay, toplantıda yaptığı konuşmada, her gün bir ilçede toplanarak yaşanan sorunları ve çözüm önerilerini masaya yatırdıklarını söyledi.

        İlçe kaymakamları, kurum amirleri, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantılarla ortak akıl yürütmeyi amaçladıklarını dile getiren Atalay, şunları kaydetti:

        "Her ilçede üst düzeyde katılımla bu toplantıları yapmaya gayret gösteriyoruz. Tüm kurumların temsilcileri de aramızda. İlçelerimizde yaşanan sorunların çözümünü sağlamaya çalışıyoruz. Samimi bir ortamda her şeyi konuşarak, anlattığı toplantılar gerçekleştiriyoruz. Güç birliği platformumuz var ve iki ayda bir toplanıyoruz. İlin bütün kesimleri bu toplantıya katılıyor. Önümüze gelen konular var. Her toplantıda ayrı bir konuyu ele alıyoruz. İkinci toplantımızda Kapıköy Sınır Kapısı'nın en öncelikli konulardan biri olduğunu dile getirmiştik. Hep birlikte gayret göstererek bu konunun çözümünü sağladık, daha önce gecekondu görünümündeydi ve Türkiye'ye yakışmıyordu. Şimdi onun ihalesi yapıldı ve temel atma töreni gerçekleştirildi. İnşallah önümüzdeki günlerde büyük araçların geçişine açılacak. Bu ülkemiz ve bölgemiz için çok önemli. Önümüzdeki toplantıda da Van'ın turizmini masaya yatıracağız."

        AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk ise bu toplantılarla iş yapan idarecilerle hizmet bekleyen muhtar ve vatandaşları bir araya getirerek kısa yoldan çözüm sağlamaya çalıştıklarını belirterek, ortaya çıkan ortak akılla hizmetlerin daha kolay yapıldığını ifade etti.

        Toplantıya, Saray Kaymakam İbrahim Bayır, AK Parti Van İl Başkanı Zahir Soğanda, İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa