Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YOZGAT (AA) - Yozgat'ta, Zabıta Teşkilatı'nın 190. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

        Cumhuriyet Meydanı'nda tertiplenen törende, Yozgat Belediyesi Zabıta Müdürü Musa Baran, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

        Baran, burada yaptığı konuşmada, Zabıta Teşkilatı'nın iki asra yaklaşan ömrüyle insan sağlığı ve huzurunun korunması için büyük bir görev üstlendiğini söyledi.

        Zabıta Teşkilatı'nın vatandaşların sağlıklı, huzurlu ve güven ortamında yaşamasının güvencesi olduğunu aktaran Baran, şöyle konuştu:

        ''İnsan yaşamının olduğu her yerde zabıtanın görev ve sorumluluğu vardır. Zabıta mesleği ilke, özveri ve dürüstlüğün simgesidir. Yaptığı uygulama ve denetimlerle vatandaşlarımızın esenliği için güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlayan zabıta, kentsel gelişime katkı sağlayan önemli bir birimdir. Zabıta Teşkilatı, belediyeyle vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görmektedir. Çalışma parolamız, vatanımızı, bayrağımızı, işimizi, şehrimizi ve başkanımızı seviyoruz. Yılmadan, bıkmadan ve durmadan daha güzel bir Yozgat için çalışmaya devam ediyoruz.''

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yozgat İlçeleri
        Tüm Yozgat Haberleri
         Yozgat

        Yozgat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa