Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde Kurban Bayramı'na sayılı günler kala terzilerde yoğunluk yaşanıyor.

        İlçede 45 yıldır terzilik yapan Ali Orhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı dolayısıyla işlerinin yoğun olduğunu söyledi.

        Eskisi gibi özel elbise diktirilmediğini anlatan Orhan, "Hazır giyim çıktıktan sonra işlerimizde ciddi anlamda düşüş oldu. Vatandaşlar kıyafetlerine çeki düzen verdirmek için geliyor. Halkımızın ihtiyaçlarını karşılamak için gece geç saatlere kadar çalışıyoruz. Allah'a şükür ekmeğimizi çıkarıyoruz." dedi.

        İlçedeki bir başka terzi Hüseyin Ökmen de eski bayramları aratsa da canlılıktan dolayı memnun olduklarını söyledi.

        Kurban Bayramı dolayısıyla işlerinin diğer günlere göre yoğun olduğunu belirten Ökmen, eskiden daha çok giysi diktiklerini, şimdiyse tadilat işlemleri yaptıklarını dile getirdi. Ökmen, bayram öncesi yeni kıyafet alanların daraltma, paça yapma gibi işlemlerini yaptıklarını kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa