Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EDİRNE (AA) - Edirne'nin Lalapaşa ilçesinde çıkan bitki örtüsü yangını, ormanlık alana sıçramadan itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

        Alınan bilgiye göre, Karaorman bölgesinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını müdahale ederek söndürdü.

        Lalapaşa Belediye Başkanı Bülent Şahinşah, yaptığı açıklamada, yangının daha büyük zararlara yol açmadan söndürüldüğünü belirtti.

        Yangının 5 saat içinde kontrol altına alındığını aktaran Şahinşah, ''İlçemiz Karaorman mevkisinde çıkan yangına belediyemize ait bir büyük ve bir küçük itfaiye, bir greyder ve bir kepçeyle müdahale edilerek yangın 5 saatte kontrol altına alınmıştır. Ayrıca Süloğlu Belediyesi itfaiyesi, Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri de yangının söndürülmesi için olay yerine geldiler. Traktörüyle olay yerine gelerek yardımlarını esirgemeyen duyarlı vatandaşlara da teşekkürü borç biliyoruz." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Edirne İlçeleri
        Tüm Edirne Haberleri
         Edirne

        Edirne

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa