Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BOLU (AA) - Bolunun Dörtdivan ilçesinde geleneksel olarak her yıl düzenlenen panayırlar başladı.

        Her yıl 2 kez gerçekleştirilen Dörtdivan panayırının ilki başladı.

        İlçe meydanına ve pazar alanına gelen seyyar satıcılar, köylüler, hazırladıkları el ürünlerini panayır alanında satışa sundu.

        AA muhabirine panayır hakkında bilgi veren Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, geleneksel olarak yaptıkları panayırları bir festivale dönüştürmek istediklerini söyledi.

        Uzunoğlu, ilçede yetişen kazları daha geniş bir ortamda tanıtarak ilçe ekonomisine katkı sağlamak için "Köroğlu Kaz Festival" olarak düzenleyeceklerini belirterek, "Biz bu sene yapmak istedik fakat 15 Temmuz'da yaşamış olduğumuz darbe girişimi sonucu bu yıl festival olarak kutlamıyoruz. Önümüzdeki yıl daha geniş bir ortamda Türkiye'nin her yerinden gelecek olan misafirlerimiz için Köroğlu kaz festivalini yaparak ilçemizi ve ürünlerimizi tanıtmak istiyoruz" dedi.

        3 gün sürecek olan panayırın ikincisi 16 Eylül'de yapılacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bolu İlçeleri
        Tüm Bolu Haberleri
         Bolu

        Bolu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa