Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARAMAN (AA) - İstanbul Sarayburnu açıklarında kuru yük gemisiyle çarpışarak alabora olan Sahil Güvenlik Bölge Komutanlığına bağlı teknede bulunan ve kaldırıldığı Haydaraşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde şehit düşen Üsteğmen Ali Rıza Yücel'in Karaman'ın Başyayla ilçesi Büyükkarapınar köyündeki baba ocağında hüzün hakim.

        Yücel'in kazada yaralandığı haberinin köye ulaşmasından sonra annesi Sultan ve babası Şükrü Yücel İstanbul'a hareket etti. Üsteğmen Yücel'in hayatını kaybettiği bilgisinin köye ulaşmasından sonra şehidin babaevi bayraklarla donatıldı.

        Köyde bulunan şehidin amcası Mustafa Yücel, kardeşinin ve yengesinin İstanbul'a gittiğini aktararak, "Ne diyeceğimi bilemiyorum. Daha geçen çarşamba buradaydı. Kız kardeşi Zeynep'in düğününe katıldı. Elimizi öptü. Ciğerimden bir parça koptu. Köyümüzün gurur kaynağıydı. Allah Rahmet eylesin, şehit oldu." dedi.

        Köy muhtarı Mehmet Erikçi de olaya inanamadıklarını söyleyerek, "Şehidimiz geçen hafta köydeydi. Köyünü çok severdi. Kız kardeşinin düğününe katıldı. Bir haber geldi. Şehidimizin anne ve babası acilen İstanbul'a yola çıktılar. Sonradan şehadet haberini aldık. Üzgünüz."

        Erikçi, evli olan şehit Yücel'in çocuğunun bulunmadığını belirtti.

        Tüm Yerel Haberler
        Karaman İlçeleri
        Tüm Karaman Haberleri
         Karaman

        Karaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa