Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇANKIRI (AA) - 2. Uluslararası Ankara Bisiklet Turu'nda mücadele eden sporcular, ikinci etapta Çankırı'nın bazı ilçelerini kapsayan güzergahı tamamladı.

        Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Uluslararası Bisiklet Birliği tarafından düzenlenen turun ikinci etabında, Ankara'dan yola çıkan 64 sporcu, Çankırı'nın Şabanözü, Orta ve Çerkeş ilçelerinden geçti.

        Bisikletçileri, Orta ilçesinden geçerken karşılayan Belediye Başkanı Bayram Yavuz Onay, sporculara başarılar diledi.

        Onay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Bisiklet yarışlarına 5 ülkeden 40 yabancı sporcu, ülkemizden de 24 sporcu katılıyor. Oldukça çekişmeli mücadelelere sahne oluyor." diye konuştu.

        Yarış güzergahının ilçelerinden geçmesinden mutluluk duyduklarını belirten Onay, "Bisikletçiler ilçemizden geçerken renkli ve güzel görüntülere sahne oluyor. Yarışlar, çocukların bu spora ilgi duymasına neden olacaktır. Bu nedenle çok önemsiyorum. Emeği geçenleri kutluyorum." ifadelerini kullandı.

        Sporcular, Çerkeş'ten sonra Kızılcahamam üzerinden Ankara'ya ulaşacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çankırı İlçeleri
        Tüm Çankırı Haberleri
         Çankırı

        Çankırı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa