Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        RİZE (AA) - Rize'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan adliye personelinden 7'si tutuklandı.

        Alınan bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, FETÖ'ye yönelik soruşturmalarla ilgili bilgileri UYAP sistemi üzerinden temin edip örgüt mensuplarına aktardığı, adliyeye personel alımına yönelik mülakatlarda yüksek puan almaları iddiasıyla gözaltına alınan 11 adliye çalışanı ile teslim olan 4. sınıf emniyet müdürü emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

        Savcılıktaki ifadelerinin ardından tutuklanmaları talebiyle Sulh Ceza Mahkemesine sevk edilen adliye personelinden F.Y, A.T, U.G, S.T, G.T, T.Ç. ve C.Ç. tutuklanarak Kalkandere Cezaevine gönderildi. 4. sınıf emniyet müdürü ile diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Rize haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Rize Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Rize İlçeleri
        Tüm Rize Haberleri
         Rize

        Rize

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa