Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURDUR (AA) - Burdur Valiliği, Çeltikçi ilçesinde 2013 yılında işlenen cinayetle ilgili açıklama yaptı.

        Valililikten yapılan yazılı açıklamada, Çeltikçi ilçesinde 18 Eylül 2013'ten bu yana kayıp olarak aranan F.Ö. isimli şahsın olay günü öldürdüğü ve cesedinin ormanlık alana attığının tespit edildiği belirtildi.

        Açıklamada, Y.Ç. ile birlikte olayla ilgisi olduğu tespit edilen R.A, M.Z, M.Ö, R.Ö, K.Ö. ve S.Ö. isimli şahısların Bucak Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla görevlilerce gözaltına alındığı bildirilerek, şu ifadelere yer verildi:

        "Şüpheli Y.Ç. ve şüpheli S.Ö. refakate alınarak şüpheli S.Ö.'nün göstermiş olduğu ormanlık ve uçurum alanda Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan arama ve tarama çalışmalarıyla kayıp F.Ö.'nün cesedi Bucak ilçesi Kocaaliler Köyünde ormanlık alanda çürümüş vaziyette bulunmuştur. Olayla ilgili gözaltına alınan şahıslar görevlilerce hazırlanan soruşturma evrakı ile birlikte dün Bucak Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiş, M.Z. savcılıkça serbest bırakılmış, şahıslardan Y.Ç. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanmış, diğer şahıslar adli kontrol ve yurt dışı çıkış yasağı şartıyla serbest bırakılmışlardır."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Burdur haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Burdur Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Burdur İlçeleri
        Tüm Burdur Haberleri
         Burdur

        Burdur

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa