Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde İnsani Yardım Vakfı (İHH) 200 çocuğa bayramlık hediye etti.

        İlçede öksüz, yetim ve yardıma muhtaç 200 çocuğa İHH, Memur-Sen ve Umut Derneğinin de katkıları ile çocukların istekleri doğrultusunda bayramlık hediye etti.

        Her bir çocuğa en az 100 lira değerinde kendi istekleri doğrultusunda bayramlık giyecek yardımı yapıldı.

        Afyonkarahisar İHH Dernek Başkanı Ahmet Ertürk, yaptığı açıklamada, Türkiye genelinde böyle bir çalışma yürüttüklerini ve Afyonkarahisar genelinde bin 478 yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi çocuğa bayramlık giyecek hediye ettiklerini belirtti.

        Dört yıldan beri bu çalışmaları yürüttüklerini dile getiren İHH Dernek Başkanı Ertürk, her yıl Ramazan ayının 15'i Dünya Yetimler Günü olarak kutlandığını kaydetti.

        Ertürk, "Bu kapsamda İHH genel merkezimiz 145 ülke de 81 ilde ve yüzlerce ilçede bu etkinlikleri kutlamakta. Biz de, Afyonkarahisar İHH olarak 17 ilçe ve merkez ilçemiz ile beraber 18 ilçemizde bu etkinliğimizi sürdürüyoruz. Dün 901 tane ihtiyaç sahibi çocuğumuza merkez ilçede giydirdik. Bugün Sandıklı, Dinar ve Dazkırı ilçelerinde giydiriyoruz. Afyonkarahisar ilimiz genelinde toplamda bin 478 çocuğumuzun bayram sevincine ortak oluyoruz. Bu bayram bin 478 çocuğumuzun mutlu olacağına inanıyoruz." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa