Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRIKKALE (AA) - Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, belediye tarafından yapımı devam eden 32 adet dükkandan oluşan ticaret merkezini inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

        İlçenin çarşı merkezinde yapımına başlanan ticaret merkezinde incelemelerde bulunan Başkan Özçelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçenin Kırıkkale-Kulu ve Ankara-Kaman karayollarının kesişme noktasında olduğunu ve Keskin, Çelebi, Bala ile Kırıkkale arasında kaldığını söyledi.

        Konumdan doğan avantajları kullanmak gerektiğine değinen Özçelik, "İlçemiz bu konum itibariyle bölgenin ticaret merkezi durumunda, komşu ilçelerimizin köyleri sanayi, tarımsal ve ticari ihtiyaçlarını ilçemizden karşılamaktalar. İlçemizdeki ticari hayatı daha da canlandırmak için ticari alanları bir araya toplayarak merkezi bir iş alanı oluşturmak istedik. Bunun için ilçemiz merkezinde bulunan alana 32 adet dükkanın inşaatına başladık. Bu dükkanlar bittiğinde ilçemiz esnaflarının çektiği iş yeri bulamama sorunu çözüme kavuşarak esnafların hizmetine sunulacaktır." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırıkkale İlçeleri
        Tüm Kırıkkale Haberleri
         Kırıkkale

        Kırıkkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa