Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - Türkiye Yardımseverler Derneği Dinar Şubesi tarafından Buhurcular Huzurevinde iftar yemeği verildi.

        Düzenlenen iftar yemeğinde Dinarlı yardımseverler huzurevi sakinleriyle birlikte oruçlarını açtı.

        İftar programında konuşan Türkiye Yardımseverler Derneği Dinar Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İrfan Yüksel, her yıl ramazan ayında birlik ve beraberlik içerisinde iftar yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

        Yüksel, "Bugün burada huzurevi sakinlerimiz ile birlikte olmak, onlarla beraber iftar yapmak bizleri çok memnun etti. Değerli yardımsever vatandaşlarımız da buraya katılarak çok büyük manevi destek vermiş oldular. Bizler yaşlı vatandaşlarımız için, onların refah ve huzuru için gece gündüz çalışmaktayız. Onları sadece iftar zamanlarında değil diğer günlerde de yalnız bırakmıyoruz." dedi.

        Konuşmanın ardından Dinar İlçe Müftüsü Celil Şimşek tarafından iftar duası yapıldı.

        İftar yemeğine, Dazkırı Kaymakamı Beşir Nursaçan, Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Cumhuriyet Başsavcısı Emrah Özge Yelken, AK Parti İlçe Başkanı Burhanettin Yüksel, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hakan Uyan, Dinar MYO Müdürü Hayrettin Ertan, Dinar Devlet Hastanesi Yöneticisi Fatih Türkmensoy, İlçe Müftüsü Celil Şimşek ile Dinarlı yardımsevenler katldı.

        - Dinar Belediyesinden iftar

        Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, ilçe merkez mahalle muhtarlarına, ulusal ve yerel medya temsilcilerine ve Belediye Meclis Üyelerine iftar yemeği verdi.

        Alzheimer Merkezi'nde verilen iftar yemeğinde konuşan Acar, "Cenab-ı Allah sağlık sıhhat huzur içerisinde nice bayramlara nasip eylesin diyorum. Dinar'da güzellikler yapılıyor ve benim yüzümü ağartan muhtarlarımız ve Dinar'ın gözü kulağı sesi olan değerli basınımız bu güne kadar bana verdiğiniz destekten dolayı sizleri kutluyorum Hepinizden Allah razı olsun diliyorum. Hepinizin şimdiden ramazan bayramını kutluyorum." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa