Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - AK Parti Afyonkarahisar Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme toplantısı, Bolvadin ilçesinde gerçekleştirildi.

        Bolvadin Belediye Başkanlığında yapılan toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanlığı Yerel Yönetimler Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, yerel yönetimlerin AK Parti için önemli bir yeri olduğunu söyledi.

        Bu tür toplantıların belediye başkanlarının verimliliği arttırdığını ifade eden Karadeniz, şöyle devam etti:

        "Belediye başkanlarımız bizim için çok önemlidir. Onların istek ve taleplerini hem genel merkez nezdinde hem de teşkilatımız nezdinde takibini yaparak katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Belediye başkanlarımızla sık sık bir araya gelerek onlarla bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Buradaki amacımız belediye başkanlarımızın moral ve motivasyonlarını sağlayarak, halka hizmet noktasında daha etkin rol oynamalarını sağlamak."

        Toplantıya İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven’in yanı sıra İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Bolvadin İlçe Başkanı Halil İbrahim Sevim, Bolvadin, Sandıklı, Çobanlar, Şuhut, Hocalar, Bayat ve Sinanpaşa belediye başkanları katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa