Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BOLU (AA) - Mardin'in Nusaybin ilçesinde, terör örgütü PKK mensuplarınca el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Yıldırım Oflaz, Bolu'nun Kıbrıscık ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

        Mardin'de düzenlenen askeri törenin ardından uçakla Ankara'ya getirilen şehidin cenazesi, buradan karayoluyla Kıbrıscık'ın Alemdar köyündeki babaevine götürüldü.

        Helallik alınması sırasında şehidin dedesi Hayrettin, babası Dilaver, annesi Serap ile kız kardeşleri Sema ve Seda Oflaz ile nişanlısı Merve Abak güçlükle sakinleştirildi.

        Daha sonra şehit için ilçe merkezindeki Kıbrıscık Yatılı Orta Okulunun bahçesinde cenaze töreni düzenlendi.

        Törene, şehit Oflaz'ın ailesi ve yakınları, Bolu Valisi Aydın Baruş, AK Parti Bolu milletvekilleri Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü ile CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Belediye Başkan Vekili Necip Çarıkçı, İl Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Aziz Çetinkaya, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Türker Yılmaz, Kıbrıscık Kaymakamı Emre Yalçın, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, İlçe Belediye Başkanı Doğan Dağ ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Kılınan cenaze namazının ardından şehidin cenazesi, Alemdar köyündeki aile mezarlığına defnedildi.

        Dün, Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda Jandarma Astsubay Başçavuş Gökhan Bakır, Jandarma Uzman Çavuş Yıldırım Oflaz ve Jandarma Uzman Onbaşı Ulaş Açıkgöz şehit olmuş, 9 güvenlik görevlisi yaralanmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bolu İlçeleri
        Tüm Bolu Haberleri
         Bolu

        Bolu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa