Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BOLU (AA) - Bolu Valisi Aydın Baruş, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, terör örgütü PKK mensuplarınca el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Oflaz için başsağlığı mesajı yayımladı.

        Mesajda, Jandarma Uzman Çavuş Yıldırım Oflaz'ın, Mardin'in Nusaybin ilçesinde devam eden operasyon sırasınca bölücü terör örgütünce haince ve kahpece düzenlenen terör saldırısında şehit olduğunu anımsatan Vali Baruş, "Ülkemizin bütünlüğünü, milletimizin birlik ve beraberliğini hedef alan bu menfur saldırılar asla amacına ulaşamayacaktır. Aziz şehidimiz Yıldırım Oflaz ile millet ve vatan uğrunda canını feda eden tüm şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize sabır ve başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum." ifadesini kullandı.

        Belediye Başkanı Yılmaz ise Bolu Kıbrıscıklı Yıldırım Oflaz'ın şehadeti nedeniyle derin bir üzüntü içerisinde olduğunu belirterek, "Evladımıza, tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve tüm milletimize başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum. Mekanınız cennet olsun evlatlarım. Nur içinde yatın" diye belirtti.

        Doğanay da, Mardin’in Nusaybin ilçesinde güvenlik güçleri tarafından sürdürülen operasyonlar esnasında, PKK’lı teröristlerce önceden tuzaklanan el yapımı patlayıcının patlatılması sonucu Oflaz ile 2 silah arkadaşının şehit olduğunu öğrendiğini kaydederek, "Acının tarifi yok. Vatanı ve milleti uğruna şehadet şerbeti içen şehidimize ve silah arkadaşlarına Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve milletimize başsağlığı dilerim.” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bolu İlçeleri
        Tüm Bolu Haberleri
         Bolu

        Bolu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa