Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde en çok kitap okuyan ortaokul öğrencileri, Kaymakam Yusuf Yıldırım tarafından ödüllendirildi.

        Yıldırım ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgay Saraçoğlu, TOKİ Şehit Gazi Gürsoy Ortaokulunu ziyaret etti. Okul idaresinden bilgi alan Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan kitap okuma kampanyasında en çok kitap okuyan 15 öğrenciyi başarı belgesi ile ödüllendirdi.

        Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, her öğrencinin derslerinin dışında takip ettiği bir kitabı her gün mutlaka okuması gerektiğini söyledi.

        Kitapların en iyi bilgi kaynağı olduğunu hatırlatan Yıldırım, "Kitap okuyan kişi daha çok bilgiyi doğru şekilde öğrenme imkanı olur. Bu kapsamda okullarımızda yapılan çeşitli projeler sayesinde her öğrencinin bir şekilde kitapla buluşmasını sağlamaktayız." dedi.

        İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgay Saraçoğlu da her fırsatta ilçe merkezi ve köylerdeki tüm okullarda öğrencileri kitapla buluşturacak etkinlikler gerçekleştirdiklerini kaydetti.

        Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırıkkale İlçeleri
        Tüm Kırıkkale Haberleri
         Kırıkkale

        Kırıkkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa