Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AMASYA (AA) - AK Parti Amasya Milletvekili adayı Haluk İpek, seçim çalışmalarını Göynücek ilçesinde sürdürdü.

        İpek, ziyaretlerinde yaptığı açıklamada, AK Parti olarak 1 Kasım’da yeniden tarih yazacaklarını ifade etti.

        "Amasya’da ve Türkiye genelinde anket sonuçlarına baktığımızda partimizin oy oranı gayet iyi bir şekilde yükseliyor. Bu ülke üzerinde oynanan oyunlara 1 Kasım’da inşallah son vereceğiz ve ülkemizi bu sıkıntılı süreçten kurtaracağız" diyen İpek, koalisyon hükümetlerinin, ülkeyi hep geriye götürdüğünü savundu.

        İpek, şunları kaydetti:

        "Eğer biz hizmetleri iyi alacaksak, diğer dünya ülkeleriyle rekabet edeceksek, işletmeleri, insanları güçlendirecek ve Türkiye’yi büyütüp bu bölgede güç haline getireceksek 1 Kasım seçimlerini çok iyi değerlendirip AK Parti'nin tek başına iktidarını sağlamamız lazım. Bu ülke bir 7 Haziran’a daha tahammül edemez. Eğer bir kez daha sendelersek ve tökezlersek istikrar bozulur ülkeye ve halka hizmet ve yatırımlar durur, ülkemizin gelişimi de geri kalır."

        - “Amasya ve Suluova’daki kötü kokuya son”

        Amasya’da dev bir yatırımın daha hayata geçirildiğinin altını çizen İpek, Suluova’da uygulanmaya başlanılan 2. biyogaz tesis projesiyle, Suluova ve Amasya bölgesinde besi çiftliklerinin sebep olduğu kötü kokuya son verileceğini söyledi.

        Toplam yatırım bedelinin yaklaşık 52 milyon TL olan biyogaz tesisinin, elektrik ve doğal gübre üreterek ekonomiye kazandırılacağına dikkat çeken İpek, şunları söyledi:

        "Projenin birinci etap çalışmalarında 6.5 megavat, ikinci etabında ise 7.5 megavat olmak üzere toplamda 14 megavat elektrik üretimi yapılacak olup, bu kapasiteyle dünyanın da sayılı projelerinden biri olacaktır. 2016 yılında kurulumu başlanacak olan biyogaz üretim tesisinin Tersakan ve Yeşilırmak başta olmak üzere, sulama sularının kirliliğinin ve Amasya’mızda oluşan kötü kokunun giderilecek olması hepimizi mutlu etmiştir. Ben bu projenin sonuna kadar takipçisi olacağım ve inşallah en yakın zamanda Amasya’mıza kazandıracağız. Tüm Amasyalı hemşehrilerime şimdiden hayırlı uğurlu olsun."

         

         

         

         

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Amasya İlçeleri
        Tüm Amasya Haberleri
         Amasya

        Amasya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa