Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AKSARAY (AA)  - Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşcı, "1 Kasım'da inşallah temiz vicdanla karar verilecek. Milletimiz ne karar verdiyse doğru karar verir. O da bizim başımız üstüne" dedi.

        Ziyaretlerde bulunmak üzere Aksaray'a gelen Aşcı ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun, Ağaçören, Ortaköy, Güzelyurt ve Gülağaç ilçelerini ziyaret etti. 

        Ağaçören'de imam hatip lisesinin temel atma törenine katılan iki bakan, ardından Ağaçören Belediyesini ziyaret etti. Aşcı, ziyarette yaptığı konuşmada, hükümet olarak seçimin güven içinde geçmesi için tüm gayreti gösterdiklerini söyledi. 

        Seçime az bir süre kaldığını hatırlatan Aşcı, şunları kaydetti:

        "Bizim görevimiz sadece ülkeyi suhuletle seçime götürmek değil alınması gereken bütün kararlar, siyasi, ekonomik ve güvenlikle ilgili kararları tereddüt etmeksizin almak ve uygulamak. Bunları kamuoyu da görüyor. Hükümetimiz kararları alıyor ve kararlılıkla uyguluyor. Anayasal görevimiz bunu gerektiriyor. Artık yüce hakemdedir karar yetkisi. 1 Kasım'da inşallah temiz vicdanla karar verilecek. Milletimiz ne karar verdiyse doğru karar verir. O da bizim başımız üstüne."

        Aşcı ve Alaboyun daha sonra Ortaköy, Güzelyurt ve Gülağaç ilçelerini ziyaret etti. Kaymakamlıklar ve belediye başkanlıklarını ziyaret eden bakanlara Aksaray Valisi Şeref Ataklı, İl Jandarma Komutanı Albay Levent Ölmez, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı eşlik etti. 

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aksaray İlçeleri
        Tüm Aksaray Haberleri
         Aksaray

        Aksaray

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa