Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YOZGAT (AA) - Yenifakılı Belediyesince hayırsever iş adamının desteğiyle yapımı tamamlanan pazar yeri hizmete girdi.

        Yenifakılı Belediye Başkanı Yalçın Karadavut, Yusuf Hamdemir Kapalı Pazaryeri'nin açılışında yaptığı konuşmada, ilçedeki eksiklerin giderilmesi için çalışmaları sürdürdüklerini söyledi.

        İlçe halkına verdikleri sözlerini yerine getirmeye devam ettiklerini anlatan Karadavut,şöyle konuştu:

         "Seçim vaatlerimizi imkanlarımız doğrultusunda birer birer yerine getirmeye başladık. Bunlardan biride kapalı pazar yeriydi. Hayırsever iş adamımız Aşır Hamdemir'in destekleriyle eski hamamın bulunduğu bin metre kare alanın temizledik. Şuan ise kapalı pazar yerinin açılışını yapıyoruz. Yaklaşık 2 ay gibi kısa sürede kapalı pazar yerini ilçemize kazandırdık. Katkılarından dolayı hayırsever iş adamımıza teşekkür ediyorum."

        Hayırsever iş adamının eşi Elif Hamdemir'in de pazar yerine yakın bir yerde çeşme yaptıracağını dile getiren Karadavut, konuşmasının ardından iş adamı Aşır Hamdemir ve diğer ilgililerle pazarı gezdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yozgat İlçeleri
        Tüm Yozgat Haberleri
         Yozgat

        Yozgat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa