Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nın Karakeçeli ilçesinde düzenlenen 21. Uluslararası Kültür Şenliği sona erdi.

        Vali Ali Kolat, çarşı merkezindeki etkinlikte yaptığı konuşmada, bu tür festivallerle gelenek ve görenekleri hatırlamanın güzel bir durum olduğunu söyledi.

        Bir milletin geçmişle bağları koptuğunda geleceğinin de endişeli bir hale dönüştüğünü vurgulayan Kolat, "Millet olarak birliğimizi, beraberliğimizi özellikle varlığımızı sürdürmek zorundayız. Bu milletin birlik ve beraberliği devam edecektir. Huzurlu ve mutlu günler dileğiyle, bu festivalin gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        Konuşmaların ardından, Sivas Göktürk Okçuluk Kulübü ve Azerbaycan Kültür Bakanlığı Halk Dansları Topluluğu gösterisi yaptı.

        Daha sonra, Mustafa Özcan Güneşdoğdu ve Dursun Ali Erzincanlı çeşitli ilahileri seslendirdi. Ömer Döngeloğlu ise dini konularda bilgiler verdi. 

        Misafirlere etli bulgur pilavı ve ayran ikram edildi. 

        Şenliğe, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Müftüsü Bekir Gerek, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Bahşili Belediye Başkanı İbrahim Uyar, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırıkkale İlçeleri
        Tüm Kırıkkale Haberleri
         Kırıkkale

        Kırıkkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa