Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        69 sanığın yargılandığı FETÖ davası tanık ifadeleri ile devam etti.

        Şeref Kahraman

        KAYSERİ (İHA) - Kayseri'de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, AK Parti Eski İl Başkanı Ömer Dengiz, KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, KAYSO eski Meclis Başkanı Nurettin Okandan ve Şükrü Boydak'ın kızı Elif Bozdağ'ın aralarında bulunduğu önce 71 sanık için açılan ardından 69 sanığa düşen davanın üçüncü celsesinde ikinci gün yargılama devam edildi.

        Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde sanıkların yoğunluğu ve güvenlik önlemleri nedeniyle 250 kişilik Konferans Salonu'nda gerçekleşen davaya tutuklu ve tutuksuz bir kısım sanıklar hazır bulundu. Önceki celselerde tahliye olan sanık esnaf Seyit Sevgin(66) rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybetmiş, Avukat S.G.(47)'ün davası AHUDER Davası ile birleştiği için bu davadan tefrik edilmiş ve sanık sayısı 71'den 69'a düşmüştü.

        Davanın ikinci gün yargılamasında yine tanıklar dinlendi. Tanıkların ifadelerinin alınmasının ardından duruşmaya öğle arası verildi.

        (AÖ-Y)

        22.11.2017 13:55:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa