Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bakan Eroğlu'dan Patnoslulara gölet müjdesi

        (Fotoğraflı)

        Abdullah Söylemez

        AĞRI (İHA) - Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun talimatlarıyla Patnos Yukarıgöçmez göleti sulaması işinin kamulaştırma işlemlerine başlanıyor.

        Patnos Yukarıgöçmez göleti sulaması işinin kamulaştırma işlemlerinin yapılabilmesi maksadıyla gerekli kamu yararı kararı için düzenlenen olur, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından aynı gün imzalandı.

        Bakan Eroğlu tarafından kamulaştırma yapılabilmesi için olur verilen Patnos Yukarıgöçmez göleti sulaması'nın hizmete açılması ile 3 bin 340 dekar araziye su temin edilecek. Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, bu tesisin hizmete alınmasıyla yöredeki çiftçilerin aynı topraklardan daha fazla gelir elde edeceklerini ifade etti.

        (AS-AT-Y)

        22.11.2017 13:33:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ağrı İlçeleri
        Tüm Ağrı Haberleri
         Ağrı

        Ağrı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa