Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Köprübaşı'nda müzik dolu bir akşam

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin aylık kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Köprübaşı'nda Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği konseri gerçekleştirildi.

        İl genelinde kültürel ve sanatsal etkinliklere devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin aylık kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Köprübaşı'nda konser düzenlendi. Köprübaşı Mergen Alp konferans salonunda gerçekleştirilen konseri çok sayıda Köprübaşı ilgiyle takip etti. Gecede Köprübaşılılar hem Türk Halk Müziğine hem de Türk Sanat Müziğine doydu. Türk Halk müziğinin unutulmaz eserlerini seslendiren Hasan Başkaya ve Türk Sanat Müziğinin seçkin eserlerini seslendiren Aylin Eralp, Köprübaşılılara unutulmaz bir gece yaşattı. Konserin sonunda sahneye çıkan Manisa Büyükşehir Belediyesi Köprübaşı Koordinasyon İşleri Şube Müdür Vekili Kazım Aysan, sanatçılara performanslarından ötürü teşekkür ederken, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e de ilçelerde gerçekleştirilen kültürel ve sanatsal etkinler nedeniyle teşekkür etti.

        (AY-Y)

        22.11.2017 11:59:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa