Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Geri dönüşüm eğitimleri başladı

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir Kent Konseyi Çevre Sağlık Çalışma Grubu tarafından geri dönüşümün önemine dikkat çekmek üzere geçen yıl başlatılan eğitim çalışmaları devam ediyor.

        Sunumlar, videolar ve uygulamalı örneklerle desteklenen eğitimler bu yılki eğitim-öğretim yılında ilk olarak Süleyman - Havva Kamışlı İlkokulu 4. sınıf öğrencilerine verildi. Eğitimlere katılan Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy, geri dönüşüm eğitimleri ile binlerce öğrenciye ulaştıklarını ifade ederek " Kentimizin geleceğine yönelik yapacağımız en önemli çalışmanın, çocuklarımıza geri dönüşümün önemine dair verilecek eğitimler olduğunu düşünüyoruz. Konseyimizde gönüllü eğitimcilerimiz ve konunun uzmanları ile bu dönem de, eğitimlerimiz devam edecek" dedi.

        Çevre Sağlık Çalışma Grubu Başkanı Şenay Subaşı da eğitimlerin son derece verimli geçtiğini ifade ederek "Çocuklarımızın konuya ilgisini görmek, geri dönüşümün geleceği açısından hepimizi umutlandırıyor" diye konuştu.

        (İHA-Y)

        22.11.2017 11:11:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa