Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mozaik paneline yoğun ilgi

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen 'Uluslararası Mozaik Çalıştayı ve Yarışması' bir çok davetlinin katılımıyla hazırlanan Mozaik sanatı konulu panelle devam etti.

        Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleşen, yurt içi ve yurt dışından bir çok mozaik sanatçısının katıldığı 'Uluslararası Mozaik Çalıştayı ve Yarışması' düzenlenen Mozaik sanatı konulu panel ile devam etti. Şanlıurfa Müzesindeki salonda düzenlenen panelde: Prof. Dr. Mehmet Önal, Prof. Dr. Gazanfer Bayram, Prof. Dr. Devrim Erbil, Prof. Dr. Mustafa Şahin, Yrd. Doç. Dr. Cihat Kürkçüoğlu, Hülya Vurnal İkizgül, Mehmet Yılmaz ve Paola Racagni Mozaik sanatı konusunda sunum yaptılar. Çok sayıda Mozaik sanatçısının katıldığı 'Uluslararası Mozaik Çalıştayı ve Yarışması' T-One Derneği tarafından düzenlenecek olan Mozaik defilesi ile son bulacak.

        (AK-SD-Y)

        22.11.2017 10:50:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa