Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mili Eğitim Müdürü Aşım, Başarılı tekvandocuyu kutladı

        (Fotoğraflı)

        KIRKLARELİ (İHA) - 19. Balkan Tekvando Şampiyonası'nda ikinci olan Kırklareli Merkez Remzi Yapıcı Sosyal Bilimler Lisesi öğrencisi Hilal Kaya ve Beden Eğitim Öğretmeni İlker Arslantaş, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım'ı ziyaret etti.

        Tekvando dalında büyük bir başarıya imza atan Hilal Kaya'ı kutlayan İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, sportif ve kültürel faaliyetleri çok önemsediklerini, akademik başarının yanı sıra ilimize kazandırılan sportif ve kültürel faaliyetlerdeki derecelerin de kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi. Aşım, "Geleceğimizin teminatı gençlerimizi hayata hazırlarken akademik eğitimlerinin yanında sportif alanlarda da kendilerini geliştirmelerini sağlamalıyız, Ülkemize ve ilimize böyle gurur verici bir madalya kazandıran öğrencimizin gelecek spor yaşamında daha büyük başarılar kazanmasını temenni ediyorum" dedi.

        Kırklareli Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, Hilal Kaya'nın başarısında emeği olan öğretmeni İlker Arslantaş ve ailesine teşekkür ederek, başarılı öğrenciyi ödüllendirdi.

        Remzi Yapıcı Sosyal Bilimler Lisesi öğrencisi Hilal Kaya, 9-12 Kasım 2017 tarihleri arasında Edirne'de düzenlenen 19. Balkan Tekvando Şampiyonası'nda Türkiye Tekvando Milli Takımı adına Genç Bayanlar 46 kilogramda ülkemizi temsil etme hakkı kazandı. Hilal Kaya, Türkiye, Sırbistan, Bulgaristan, Romanya, Moldovya, Bosna Hersek, Makendonya ve Slovenya'nın da tam takım olarak katıldığı şampiyonada 2. oldu.

        (MA-MEF-Y)

        22.11.2017 09:40:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırklareli İlçeleri
        Tüm Kırklareli Haberleri
         Kırklareli

        Kırklareli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa