Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın'da Tazelenme Üniversitesi kurulma süreci hızlanıyor

        (Fotoğraflı)

        Onur Durmuş

        AYDIN (İHA) - Adnan Menderes Üniversitesi bünyesinde Geroatlas 60 Yaş Üstü Tazelenme Üniversitesinin kurulumu için çalışmalar yürüten ekip, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan'ı makamında ziyaret etti.

        Rektörlük makamındaki toplantıya, Aydın eski Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Tunca, Akdeniz Üniversitesi Gerontoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmail Tufan, ADÜ Sağlık Bilimleri Enstitüsü Yaşlı Sağlığı Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Güzel Dişcigil ve Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kayhan Delibaş katıldı.

        Toplantıda, yaşlıların toplumsal hayata daha aktif bir biçimde katılmalarını sağlayacak Tazelenme Üniversitesi projesi hakkında bilgiler alan Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan, 60 yaş üstü Tazelenme Üniversitesi için süreci hızlandırma kararı aldıklarını söyledi. Geroatlas 60+ Tazelenme Üniversitesini kampüse kazandıracaklarını ve ADÜ'nün yaşlanma ve yaşlılık alanında çalışan, alanında saygın çok değerli öğretim üyelerinin bulunduğunu ifade eden Rektörü Bircan, "Geroatlas 60+ Tazelenme Üniversitesini yaşam boyu öğrenme olarak önemsiyoruz ve üniversitemiz adına çok önemli bir sosyal sorumluluk projesi olarak görüyoruz" dedi.

        (OD-MB-Y)

        22.11.2017 09:25:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa