Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kargı'ya mevsimin ilk karı düştü

        (Fotoğraflı)

        Turan Ozan Acar

        ÇORUM (İHA) - Çorum'un Kargı ilçesine bağlı Kargı Yaylası beyaza büründü. Bölgeye mevsimin ilk karı düştü.

        Meteorolojinin kar uyarısı sonrasında Kargı'nın yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı. Kargı ilçesine 25 kilometre uzaklıktaki Kargı Yaylası'nda gece saatlerinde kar yağışı başladı. Bir saat içinde mahalleler beyaza büründü. Yüksek kesimlerde kar yağışının aralıklarla sürdüğü öğrenildi. Yağışın ardından kart postalı aratmayan görüntüler meydana geldi.

        Kargı-Sinop karayolu üzerinde bulunan ve rakımı bin 400 olan Çal Baba Geçidi'nde de kar yağışı etkisini gösteriyor. Bölgenin en yüksek rakımına sahip Çal Baba Geçidi'nde trafik akışının etkilenmesi için Karayolları tarafından kurulan istasyon hazır durumda bekliyor. Olası yoğun kar yağışında ekipleri tuzlama yapmak için tüm hazırlıklarını yapmış durumda.

        Öte yandan, özellikle kış aylarında buzlanma ve kar yağışı nedeniyle trafik kazalarının yoğun olarak yaşandığı Karagöl mevkisinde buzlanmaya karşın önlemler alındı. Yetkililer sürücüleri bu bölgelerde daha dikkatli olmaları konusunda uyardı.

        (TOA-BÖ-Y)

        21.11.2017 22:11:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çorum İlçeleri
        Tüm Çorum Haberleri
         Çorum

        Çorum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa