Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Devrek Belediyesi mali bütçe toplantısı yapıldı

        (Fotoğraflı)

        ZONGULDAK (İHA) - Devrek belediyesi meclis üyeleri 2018 mali bütçe toplantısında bir araya geldiler.

        Zonguldak'ın Devrek ilçesi Belediyesi meclis üyeleri 2018 yılı mali bütçe görüşmelerinde bir araya geldiler. Devrek Belediyesi Meclis salonunda Başkan Mustafa Semerci nezaretinde bir araya gelen meclis üyeleri Devrek Belediyesinin 2018 yılı mali bütçesinin gelir gider bütçesini belirleyerek 35 milyon olarak belirlenen bütçeyi oyladılar.

        21 Kasım Salı günü toplanan meclis üyeleri Plan Bütçe Komisyonuna havale edilen ve komisyonun çalışmaları neticesinde ortaya çıkan gelir ve gider bütçesi 20187 yılı için 35 milyon olarak belirlendi. Gelir gider bütçelerinin kalem kalem belirtildiği komisyon raporu mecliste okunarak Meclis Başkanı Mustafa Semerci tarafından oylanmasına geçildi. Oy birliği ile kabul edilen 2018 yılı bütçesi belediyemize hayırlı olsun diyen Semerci, "Komisyon üyelerimiz konun üzerinde hassasiyetle çalıştılar. Bu bütçeye katkı veren herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        (FE-OA-Y)

        21.11.2017 18:07:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa