Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AB'li Bakanlar Aspendos'a hayran kaldı

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Katar, Bosna-Hersek, Çek Cumhuriyeti, Arnavutluk, Tunus ve Fas Bakanlarını Aspendos antik tiyatro ile tarihi eski köprüyü gezdirdi.

        Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile PTT'nin beraber düzenlediği Uluslararası E-ticaret Zirvesi Serik'te başladı. Bu kapsamda Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık ve AK Parti İlçe Başkanı Hasan Kozan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve beraberinde Katar, Bosna-Hersek, Çek Cumhuriyeti, Arnavutluk, Tunus ve Fas Bakanlarının da olduğu heyete Aspendos antik tiyatro ile tarihi eski köprüyü gezdirdi.

        Başkan Çalık, burada Bakan Arslan ve beraberinde ki Avrupalı Bakanlara Aspendos antik tiyatro ile tarihi köprü hakkında bilgi verdi. Özellikle Avrupalı bakanlar antik tiyatronun mimari yapısı ile günümüze kadar sağlam kalmasının yanında akustik özelliğine hayran kaldı.

        Bakan Arslan ve Avrupalı Bakanlar gezinin sonunda Başkan Çalık'a teşekkür etti.

        (SÇ-SÇ-Y)

        21.11.2017 17:50:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa