Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CHP'li Köse'den, Çerçioğlu'na ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Onur Durmuş

        AYDIN (İHA) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu ziyaret etti.

        Ziyarete CHP Kadın Kolları İl Başkanı Ayşe Özdemir ve kadın kolları üyeleri de katıldı.

        Köse, Aydın Büyükşehir Belediye başkanı Özlem Çerçioğlu'ndan övgü dolu sözlerle bahsederek, "Aydın halkının çok başarılı bir Büyükşehir Belediye Başkanı var. Hayata geçirdiği projeler ile tüm Türkiye'ye örnek olmuş, bayanların gururu haline gelmiştir. Biz de ilgiyle takip etmekteyiz. Aydın ziyaretimizde Başkan Özlem Çerçioğlu'nu ziyaret etmekten dolayı çok mutluyuz" diye konuştu.

        Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu'nda gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyaretlerinden dolayı CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse ve CHP Kadın Kolları üyelerine teşekkür eden Başkan Çerçioğlu, Köse'yi Aydın'da ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek çalışmalarında başarılar diledi.

        (OD-MB-Y)

        21.11.2017 17:13:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa