Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "İki bavul dolusu" oyunu miniklerle buluştu

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman Belediyesi, Diyarbakır Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenen çocuk oyunu "iki bavul dolusu"nu Adıyamanlı miniklerle buluşturdu.

        Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Diyarbakır Devlet Tiyatroları tarafından çocuklar için sahnelenen 'İki Bavul Dolusu isimli çocuk oyununu sahnelendi.

        Türkiye Petrolleri Kültür Merkezi'nde sahnelenen ve Nedim Buğral'ın yazıp, yönettiği oyun miniklerden tam not aldı. İki yaramaz palyaçonun bavullarındaki hayallerle çıktıkları yolda birbirlerini tanıyıp, dostluğu ve güvenmeyi öğrendikleri tiyatro oyunu ile ilgili bilgi veren yetkililer, oyunun 22 Kasım Çarşamba günü bir kez daha sahneleneceğini belirtti. Yetkililer, 22 Kasım Çarşamba günü saat 11.00 ve 14.00'te iki seans halinde yeniden ve ücretsiz olarak sahnelenecek olan oyuna ilk gün izleyemeyen minikleri davet etti.

        (CK-SD-Y)

        21.11.2017 17:07:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa