Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İl genel meclisinde milli eğitim yatırımları görüşüldü

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Mehmet Can Erdoğan Başkanlığında toplanan il genel meclisinde Kasım ayı toplantısında milli eğitim yatırımları görüşüldü.

        Gerçekleşen birleşimde İl Milli Eğitim Müdür Vekili Kazım Çoban, Adıyaman'daki eğitim yatırımları hakkında bir sunum yaptı. İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan başkanlığında yapılan toplantı, açılış ve yoklamanın ardından bir önceki oturuma ait tutanak özetinin okunup oylanması ile başladı. Toplantıda, imar ve bayındırlık komisyonu tarafından hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı ile 1/5000 ölçekli nazım imar planı yapılmasına dair rapor, Komisyon Başkanı Mustafa Kavak tarafından meclisin bilgisine sunuldu. Ardından imar ve bayındırlık komisyonuna havale edilen nazım ve imar planlarının görüşülmesine geçildi. Gündem maddeleri görüşülmesinin ardından İl Milli Eğitim Müdür Vekili Kazım Çoban tarafından il genel meclisi üyelerine, 2017 yılında il ve ilçe genelinde yapımı devam eden eğitim yatırımları, Adıyaman'da ki derslik sayısı, yeni dönemde atılacak adımlar ve hayata geçirilecek projeler ile öğrencilerin sınavlardaki performansı ve eğitim alanındaki ihtiyaçlar hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

        (CK-SD-Y)

        21.11.2017 17:05:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa