Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAP çocuk gelişim merkezinden çocuklara tiyatro gösterisi

        (Fotoğraflı)

        Kürşat Aktaş

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Gölbaşı ilçe GAP Çocuk Gelişim Merkezi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çocuklara yönelik Nasrettin Hoca ve Karakaçan tiyatro oyunu düzenlendi.

        İlçe Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda Diyarbakır öncü çocuk tiyatrosu tarafından sergilenen oyuna ilkokul öğrencileri ve anaokulu öğrencileri katıldı. Tiyatro gösterisinde çocuklara Nasrettin Hoca ve Karakaçan oyunu sergilendi. GAP Çocuk Gelişim Merkezi Müdürü Erhan Oruz yapılan tiyatro gösterisiyle ilgili yaptığı açıklamada, "GAP çocuk gelişim merkezi olarak her yıl düzenli olarak bir çok tiyatro oyunu sergilediklerini belirterek bize bu imkanları sağlayan GAP idare Başkanlığına ve ilçe milli eğitim müdürlüğüne teşekkür ederiz" dedi.

        (KA-SD-Y)

        21.11.2017 17:00:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa