Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kitap kardeşi oldular

        (Fotoğraflı)

        Hamza Alp

        ORDU (İHA) - Okumaya dikkat çekmek ve yardımlaşma duygusunu aşılamak için Ünye Meçhul Asker Ortaokulunca yapılan kampanyanın ilk yeri Tekkiraz İlkokulu oldu.

        Ünye Meçhul Asker Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Fatma Ünlü'nün sorumluluğunda 6/H sınıfı öğrencilerince gerçekleştirilen "Kitap Kardeşliği Projesi"nin ilk ayağı uygulandı. Okumaya dikkat çekmek, yardımlaşma duygusunu artırmak, dezavantajlı okullara ders araç gereci ve kitap temin etme amacını taşıyan bu projenin ilk faaliyetinde Tekkiraz İlkokulu 4/B sınıfı kütüphanesine 110, öğrencilere ise 1'er kitap hediye edildi ve her iki okulun öğrencileri beraber okuma etkinliği yaptı.

        Tekkiraz İlkokulu 4/B sınıfı öğretmeni Özlem Er ve Okul Müdürü Fatih Ak öğrencilere teşekkürlerini sunarken Türkçe Öğretmeni Fatma Ünlü, proje ile okuma alışkanlığını artırmayı amaçladıklarını söyledi. Meçhul Asker Ortaokulu Müdürü Seçkin Önbaş, "Proje kapsamında ve plan dahilinde tüm mahalle okullarını ziyaret etmeyi amaçlıyoruz" dedi.

        (HA-SLH-Y)

        21.11.2017 16:32:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa