Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fatsa'da çocukların sinema keyfi

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Altay

        ORDU (İHA) - Fatsa Sosyal Hizmet Merkez Müdürlüğünce Çocuk Hakları Haftası dolayısıyla daha önce hiç sinemaya gitmemiş çocuklar sinemaya götürüldü.

        Çocuklara, Sosyal Hizmet Merkez Müdürlüğünde Sosyal Hizmet Uzmanı olarak görev yapan personeller de eşlik etti. Fatsa Sosyal Hizmet Merkez Müdürü Mehmet Ekici, çocuk hakları haftası nedeniyle Fatsa Kaymakamlığı uhdesinde bir dizi etkinlikler yaptıklarını belirterek, "Bu etkinliklerimizden bir tanesi de müdürlüğümüzden sosyal ekonomik destek alan ve daha önce hiç sinemaya gitmemiş çocukların sinemaya götürülmesi etkinliğiydi. Bu etkinlikte çocuklarımıza destek olan Fatsa Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz. Çocukların bu etkinlikten memnun kalması ziyadesiyle bizleri de memnun etti" dedi.

        Fatsa Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünden sosyal ekonomik destek alan 35 çocuk sinema salonunda 2 saat boyunca izledikleri film sonrası keyifli zaman geçirdiklerini, düzenlenen etkinlikten memnun kaldıkları ve tekrarını beklediklerini ifade ettiler.

        (AA-SLH-Y)

        21.11.2017 16:16:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa