Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bucak portakalı, Kuytucak narı ve Tapan bıçağı markalaşıyor

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir, Bucak portakalı, Kuytucak narı ve Tapan bıçağı için tescil başvurusu yaptıklarını söyledi.

        Kandemir, Kozan Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Fatih Aydın ile birlikte Vali Mahmut Demirtaş'a bilgi verdi.

        Vali Yardımcısı Mustafa Yavuz, İl Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürü Remzi Özdoğan'ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir, Kozan ilçesinde yetişen Bucak portakalı ve Kuytucak narı ile Feke ilçesinde yapılan Tapan bıçağını tescillemek üzere Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na bağlı Türk Patent ve Marka Kurumu'na başvuruda bulunduklarını söyledi.

        Vali Demirtaş ise Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir ve Kozan Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Fatih Aydın'a ziyaretleri ve yaptıkları çalışmalar dolayısıyla teşekkür ederek, "Adanamızın ürünlerinin tescil edilerek, markalaşması yolundaki çabalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz" dedi.

        (ELF-Y)

        21.11.2017 15:42:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa