Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Jandarma uyuşturucuya geçit vermiyor

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Arslantaş

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman il Jandarma Komutanlığı ekipleri uyuşturucu kullanımı ve ticaretine geçit vermiyor.

        Edinilen bilgiye göre, uyuşturucuyla mücadele kapsamında Kahta İlçe Jandarma Komutanlığı Narince Jandarma Karakol Komutanlığı önünde yapılan yol kontrol ve aramada Siverek istikametinden Kahta istikametine gitmekte olan şüpheli bir aracın durduruldu. Araçta yapılan aramada 1 şüpheli şahıs ile birlikte 975 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Yakalanan şüpheli şahıs, hakkında uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti suçundan işlem yapılmak üzere gözaltına alındı.

        Ayrıca, Adıyaman il Jandarma Komutanlığı ekiplerinin önleyici kolluk devriyesi esnasında 4 şüpheli şahıs, uyuşturucu madde kullanırken yakalandı. Şahısların yapılan üst aramasında 10 gram kubar esrar maddesi ile birlikte esrar içiminde kullanılan malzemeler ele geçirildi. Yakalanan 4 şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak suçundan yasal işlem başlatıldı.

        Olaylarla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

        (AHM-AA-Y)

        21.11.2017 15:26:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa