Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DAKA'dan tekstil sektörünü tanıtım atağı

        (Fotoğraflı)

        VAN (İHA) - Doğu Anadolu Kalkınma Ajansının daveti üzerine İran'dan gelecek olan heyet, bölgedeki tekstilci iş adamlarıyla bir araya gelerek, tekstilkent ve tekstil fabrikalarında incelemelerde bulunacak.

        Doğu Anadolu Kalkınma Ajansından yapılan açıklamada, Van'ın da içinde bulunduğu TRB2 bölgesinde gelişmekte olan tekstil sektörünü İran pazarına tanıtmak ve bu sektörde iki ülke arasında işbirliğini geliştirmek amacıyla İran'dan bir heyetin bölgeyi ziyaret edeceği belirtildi. Açıklamada, "Doğu Anadolu Kalkınma Ajansımızın daveti üzerine bölgemize gerçekleşecek olan ziyaret, 23 Kasım Perşembe günü yapılacak olan ortak toplantıyla başlayacak. İran'ın Tebriz ve Urumiye kentlerinden iş adamları sanayi ve ticaret odası temsilcileri ile kamu görevlilerinin yer alacağı heyet, Van'da tekstilci iş adamlarıyla ortak toplantının ardından Van Tekstilkenti ziyaret edecekler. Ziyaretin ikinci gününde ise Bitlis ve Muş illerimizdeki tekstil fabrikalarını ziyaret edecek olan heyet, bu illerimizde de iş adamları ile görüşmeler yapacaklardır" denildi.

        (MSA-Y)

        21.11.2017 15:25:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa