Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van'da ilçe müftüleri toplantısı

        (Fotoğraflı)

        VAN (İHA) - Van İl Müftüsü Nimetullah Arvas başkanlığında ilçe müftüleri toplantısı düzenlendi.

        Yaklaşan Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle Müftü Nimetullah Arvas başkanlığında ilçe müftüleri toplantısı yapıldı. Yapılacak etkinlikler ile Diyanet İşleri Başkanlığının belirlediği vaaz, konferans ve panellerin başlıkları hakkında bilgi veren Müftü Arvas; 'Üsve-i Hasene-En Güzel Örnek, En Güzel Davetçi ve Rehber Olarak Hz. Peygamber (sav), Kullukta Örnek: Hz. Peygamber (sav), Yaşayan Kur'an: Hz. Peygamber (sav), Eş ve Baba Olarak Hz. Peygamber (sav), Arkadaş Olarak Hz. Peygamber (sav), Yetim ve Mazlumlara Sığınak Olarak Hz. Peygamber (sav) konu başlıklarında işlenecek konuları belirtti.

        Ayrıca "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü münasebetiyle de "Eş ve Baba Olarak Hz. Peygamber (sav)" alt başlığı ile dinimizin kadına bahşettiği değer konularının işlenmesi ve müftülüğün "Kadınlara Yönelik İl Geneli Vaaz ve İrşad Programları"nın, irşad ekiplerince aksatılmadan yürütülmesi ele alındı.

        2018 yılı yıllık eylem planı üzerinde müzakere yapılan toplantıda, daha sonra müftülüklerce yapılan hizmetlerle alakalı değerlendirmelerde bulunuldu.

        (MSA-Y)

        21.11.2017 15:13:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa