Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehirden Battalgazi ve Kale'ye yeni köprüler

        (Fotoğraflı)

        MALATYA (İHA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi, ilçe ve kırsal mahallelerde ulaşımın daha güvenli ve hızlı bir hale gelmesi için yol düzenleme, asfalt, istinat duvarı, menfez ve köprü yapımını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

        Sağlıklı şehirleşmenin en vazgeçilmez unsuru olan yol çalışmaları noktasında Malatya'da önemli projelere imza atan Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç duyulan köprü projelerini de bir bir hayata geçiriyor.

        Bu noktada Büyükşehir Belediyesi tarafından Battalgazi'de Pelitli ve Hasırcılar Mahalleleri ile Kale ilçesinde Kale ve Bent mahallelerine yeni köprüler yapıldı.

        Pelitli mahalle yolu üzerine 19 metre uzunluğunda, 7 metre genişliğinde, 4 metre yüksekliğinde, tek gözlü yeni bir köprü yapıldı. Hasırcılar Mahallesinin ulaşımını sağlayacak köprü ise 20 metre uzunluğunda, 3 metre genişliğinde, 3 metre yüksekliğinde inşa edildi.

        Büyükşehir Belediyesi tarafından Kale ilçesinde de iki köprü yapılarak hizmete sunuldu. Köprülerden, Kale mahallesine 12 metre uzunluğunda, 10 metre genişliğinde, 4 metre yüksekliğinde yapıldı. Bent Mahallesinde yapılan köprü ise 11 metre uzunluğunda, 6 metre genişliğinde, 2.5 metre yüksekliğinde.

        Köprü çalışmalarının yapıldığı noktalarda dolgu ve çevre düzenleme işleri devam ediyor. Bazı köprülerin daha güvenli olması için taş duvar yapımı ise yoğun bir şekilde sürdürülüyor.

        En önemli sorunumuzu Büyükşehir çözdü

        Kale ilçesinde yapılan köprü çalışmalarını değerlendiren mahalle sakinleri, Büyükşehir Belediyesinin Kale ilçesinde ulaşım sorunlarının çözümü noktasında çok önemli çalışmalar yaptığını söylediler.

        (BT-LO-Y)

        21.11.2017 14:09:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa