Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Üniversite öğrencileri köy okulunu boyadı

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman Üniversitesi öğrencileri, Adıyaman Belediyesinin destekleriyle Kahta ilçesine bağlı Erikdere Köyü okulunu boyadı.

        Sosyal sorumluluk projelerine desteklerini sürdüren Adıyaman Belediyesi, köy okulunu boyamak için destek talebinde bulunan Adıyaman Üniversitesinden bir grup öğrenciye boya malzemesi sağlayarak okulun boyanmasına katkı sundu.

        Konu ile ilgili değerlendirmede bulunan ve Adıyaman Üniversitesi öğrencileriyle Adıyaman Belediyesi Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM) işbirliğiyle Kahta ilçesine bağlı ErikdereKöyü İlkokulunda boyama çalışması gerçekleştirildiğini söyleyen yetkililer, bu tür sosyal sorumluluk projelerine desteklerinin devam edeceğini dile getirdi.

        (CK-LO-Y)

        21.11.2017 14:08:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa