Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MOTAŞ personeline öfke kontrolü ve insan ilişkileri eğitimi verildi

        (Fotoğraflı)

        MALATYA (İHA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri (MOTAŞ) personeline öfke kontrolü ve insan ilişkileri eğitimi verildi.

        Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi Çok Amaçlı Konferans Salonunda gerçekleştirilen ve iki vardiya halinde düzenlenen programa tüm personelin katılımı sağlandı. Uygulamalı olarak yapılan sunumda 'Öfkenin kontrolü ve insan ilişkileri' ayrıntılı olarak masaya yatırıldı. Gerçekleştirilen sunumda kızgınlık anında mantığın devre dışı bırakılmasına izin verilmemesi hususu hatırlatılarak, öfkelenen bir insanın hemen mantığına sığınması gerektiği belirtildi.

        Semineri değerlendiren MOTAŞ Genel Müdürü Enver Sedat Tamgacı, "Her gün sahada binlerce insanımızla muhatap olan personelimize belli aralıklarla farklı konularda eğitim vermeyi sürdürüyoruz" diyerek toplu taşıma hizmeti yürütürken personelin karşılaştığı olaylara karşı sabırlı olabilmesi, olası eleştirilere yapıcı ve sakin tepkiler verebilmeleri için alanında uzman eğitimcileri davet ederek eğitimler verdiklerini belirtti. Tamgacı, "Sahada devamlı olarak halka iletişim halinde olan personelimizi her konuda bilinçlendirmek için verdiğimiz eğitimler kapsamında bir seminer daha gerçekleştirdik. 'Karar verme ve problem çözme, öfke kontrolü ve insan ilişkileri' konulu seminerde çalışanlarımızın yolculara karşı göstermeleri gereken davranış ve tutumlar geniş bir şekilde anlatıldı. Hızlı bir döngünün içerisinde yürüttüğümüz hizmetin ritmini arttırıp, akışını hızlandırmak niyetindeyiz. Bu hızlı tempo içerisinde karşılaşılan sorunlara aynı hızda fakat doğru çözümler üreterek yolumuza devam etmek istiyoruz. Süreç içerisinde değişik şekillerde karşımıza çıkacak sorunların üstesinden gelebilmek, yerinde davranışlar sergilemek ve muhatabımızı incitmeden sorunu atlatmak düşüncesindeyiz. Bu sorunlar ile baş edebilmek ayrı bir teknik gerektirmektedir. İşte tamda bu noktada doğru bilgiye kaynağında ulaşmak ve işi uzmanına götürmek niyetiyle bu tür seminerleri organize ediyoruz. Yarınlarımıza emin adımlarla ilerlerken bilinçli, ne yaptığını bilen, muhatabını incitmeden görevini icra eden personellerle yürümek düşüncesindeyiz. Bu nedenle de eğitimlerimizi aralıksız sürdürüyoruz" diye konuştu.

        (BT-SD-Y)

        21.11.2017 13:01:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa