Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Midyat emniyeti öğrencilere fotoğraf kursu veriyor

        (Fotoğraflı)

        Bilal Bedir

        MARDİN (İHA) - Mardin'in Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen 'Küçük Adımlarla Büyük Yarınlara, Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma Destek Programı' (ÇOGEP) projesi kapsamında 40 öğrenciye fotoğraf kursu verileceği belirtildi.

        3 ay boyunca öğrencilere kurs verilerek 5 ayrı gezi yerine götürülerek öğrencilerin çektiği fotoğrafların sergileneceği bildirildi. Bu 3 aylık fotoğraf kursu esnasında öğrencilere vatan, millet, devlet sevgisinin anlatılıp, okul, çevrelerinde madde bağımlısı olan gençlere karşı uyarılar yapılıyor. Bu konuda emniyet mensuplarına yardımcı olmaları için öğrencilerin bilgilendirilip irtibat numaraları verildiği ifade edildi. Kurslarda başarılı olan 10 öğrenciye fotoğraf makinesi hediye edileceği açıklandı.

        (BB-AKK-Y)

        21.11.2017 12:45:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mardin İlçeleri
        Tüm Mardin Haberleri
         Mardin

        Mardin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa