Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erganili 280 öğrenci sinema keyfi yaşadı

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde 280 öğrenci Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın desteğiyle belediye bünyesindeki salonda sinema keyfi yaşadı.

        Ergani ilçesinde 280 öğrenci 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Ergani Şubesi ve İnkilap İlkokulu Müdürlüğü işbirliği, Büyükşehir Belediye Başkanlığı desteğiyle belediye bünyesindeki sinemaya götürüldü. Öğretmen ve velilerin kontrolünde kenti de gezme fırsatı bulan gönüllerince eğlendi. Ergani MİDDER şube başkanı Zülküf Çeri, öğrencilerle beraber güzel bir gün geçirdiklerini belirterek, "Bu tür sosyal aktiviteler çocukların gelişimleri açısından olumlu. Bu tür aktivitelerle çocukların çevreyi tanımalarını ve adapte olmalarını amaçlıyoruz. Bu etkinlikte bize destek olan başta Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Ergani Kaymakamı Mesut Çoban, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Muhsin Eryılmaz, Ulaşım, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlıklarına teşekkür ederim" dedi.

        (EK-AKK-Y)

        21.11.2017 12:41:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa