Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Sözen ve Kahraman'dan komutanlara ziyaret

        (Fotoğraflı)

        VAN (İHA) - Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Başkanı Ziya Sözen ve Van Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ayhan Kahraman, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Salih Karataş ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan'ı ziyaret ettiler.

        Van'da 126 güvenlik korucusu için düzenlenen yemin törenine katılmak için gelen Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Başkanı Ziya Sözen, yemin töreni sonrası beraberinde Van Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ayhan Kahraman ve 15 Temmuz Şehit Aileleri Derneği Ankara Temsilcisi Selda Elçin ile birlikte ilk önce Van Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Salih Karataş'ı makamında ziyaret ettiler, ardından da Van İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan'ı makamında ziyaret ettiler. Güncel konuların konuşulduğu ziyaretin ardından korucular adına teşekkürlerini ilettikten sonra ayrıldılar.

        (EKİP-ŞAK-Y)

        21.11.2017 11:41:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa