Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Alaşehir'de kar kalınlığı 7 santimetreye ulaştı

        (Fotoğraflı)

        Soner Vatansever

        MANİSA (İHA) - Manisa'nın Alaşehir ilçesinde dün gece etkili olan soğuk havanın ardından kentin yüksek kesimlerine mevsimin ilk kar yağışı başladı. Yüksek kesimlerde kar kalınlığının 7 santimetreye ulaştığı öğrenildi.

        Manisa'nın Alaşehir ilçesinde mevsimin ilk karı ilçe merkezine 40 kilometre uzaklıktaki kırsal Karadağ Mahallesine düştü. Bu sene havanın geç soğumasıyla beraber Alaşehir'in yüksek rakımlı mahallelerinden Karadağ'a akşam saatlerinde başlayan yağmur, sabaha karşı yerini kar yağışına bıraktı. Bir taraftan sis, diğer taraftan kar yağışının etkili olduğu mahallede hayat adeta durma noktasına geldi. Kar yağışını sevinçle karşıladıklarını belirten Karadağ Mahalle Muhtarı Raşit Aslan, "Gece sabaha karşı 05.00 sıralarında mahallemizde kar yağışı başladı. Mevsimin ilk karı hepimizi çok sevindirdi. Sabah hava aydınlandığında her yer bembeyazdı. Dışarıdaki karı gören çocuklar, soğuk havaya aldırış etmeden kendilerini dışarı atarak kar topu oynadı. Çocuklar çok mutlu oldu. Bizler de onların mutluluğunu gördükçe seviniyoruz" dedi.

        Alaşehir'in Karadağ Mahallesinde kar kalınlığının 7 santimetreyi bulduğu ifade edildi.

        (SV-SC)

        21.11.2017 10:24:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa