Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çölyak hastaları için kurulan heyet çalışmalarını sürdürüyor

        - Vali Erin çölyak komisyonunu kabul etti

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, çölyak hastaları için kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) araştırma komisyonu üyelerini makamında kabul etti.

        Çölyak hastalığının teşhis aşamasının, sebeplerinin, sonuçlarının ve bu hastalığa maruz kalanlara sağlanabilecek yardımların araştırılarak, alınması gereken önlemlerin belirlenmesine ilişkin kurulan meclis araştırma komisyonu üyeleri, Şanlıurfa'da bir çalışma ziyareti gerçekleştirdi. Komisyon Başkanı Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Komisyon Katibi Bursa Milletvekili Bennur Karaburun ile komisyon üyeleri Antalya Milletvekili Ahmet Selim Yurdakul, Bursa Milletvekili Ceyhun Irgil, Çorum Milletvekili İlkser Ceritoğlu Kurt, Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ve Adıyaman Milletvekili Behçet Yıldırım, çalışmaları kapsamında Şanlıurfa Valiliğini ziyaret etti. Valilik makamında çalışmalarıyla ilgili Vali Erin ile görüş alışverişinde bulunan komisyon üyeleri, hazırlayacakları raporlar doğrultusunda çölyak hastalarının beklentilerine cevap verileceğini ifade etti.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Erin ise, söz konusu hastalığa muzdarip olanların yaşadıkları sıkıntıları bildiklerini belirterek, komisyon üyelerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri'nin mihmandarlık ettiği komisyon üyeleri, Valilik ziyaretinin ardından Şanlıurfa'daki çalışmalarına devam etti.

        (BB-SD-Y)

        20.11.2017 18:16:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa